Template by:
Free Blog Templates

Saturday, 31 July 2010

Hegh

Akeh sing pngen tak tulis,akeh banget,nanging abot,abot banget.Aku sadar aku wong lanang,kudu kuat,tegar tahan banting,tapi aku kan menungso biasa sing due emosi. Selama ini aku berusaha dadi wong apik,nek iso dadi wong bener,tapi tibake urip soyo koyo sinetron,sing apik di engkak engkuk,sing bener malah di idoni.Aku wes berusaha sekuat tenaga kanggo mendem perasaan iki,tapi aku kan ugo menungso biasa sing due roso sing kumplit,due roso iri,due roso benci,due roso nesu.Kabeh wong2 sekitarku gak enek sing peduli.Kbeh manut sing due kuoso.Gak enek sing peduli bener salah.Opo pancen kudu dadi bajingan ben menang,opo ning donya iki pancen wes gak enek sg gae hati nurani.Saben dino aku nangis ning njero ati.Aku nandur winih becik tapi awoh olo.Mbuh nganti kapan aku urip ning kahanan koyo ngene,tapi mugo mugo ae suk aku iso nemahi urip sing kepenak,mugo mugo

0 comments: