Template by:
Free Blog Templates

Saturday, 16 April 2011

asreping wengi iki

Duh gusti,wengi iki koyo luwih dowo soko wengi liyane.Pikiranku gemambyang rono".Terlalu akeh sing tak pikirke.Masa laluku,uripku saiki ugo masa depanku.Aku koyo mlaku ning tengah wengi tanpo obor.Dalan uripku pancen samar bahkan kadang peteng.Akeh persimpangan dalan sing kudu tak pilih sing ujunge aku ra ngerti parane.Akeh krikil bahkan bongkahan watu sing ngalang ngalangi.Saiki aku bener" ra ngerti paran.Ugo ra enek sing iso tak takoni.Aku bener" dewe ing njero kebingungan iki.Aku mlayu lan terus mlayu senajan sejatine wes ra kuat.Wes kesel aku berharap enek tangan sing gelem ngrangkul pundakku.Sing iso tak nggo sandaran saat aku pengen nangis, nangisi petenge uripku.Tapi aku wes bosen.Kabeh gak enek sing peduli.Kabeh gur peduli nyang kepentingane dewe.Duh gusti,aku wes bosen urip koyo ngene.Aku wes berusaha dadi wong apik.Berusaha kuat nanggung tanggung jawab iki.Nanging opo walesane,sing tak tompo tembung sing nyengak kuping.Duh gusti,salahku opo,nek pancen salah,tulung njenengan paringi petunjuk aku kudu piye,mergo aku mulai ragu menowo nandur kebecikan iku bakal ngunduh kebecikan.

0 comments: