Template by:
Free Blog Templates

Monday, 18 April 2011

Luntaping pikir

Aku bakal merbung
senajan wuluku mbok bubuti
rogoku iso mbok gondeli
nanging ora pikirku
ora kurang lehku nglabuhi
koyo ngene walesanmu
tapi aku ora peduli
uripku dudu ning tanganmu
pancen aku meneng
ojo mbok kiro aku wedi
suk tekane pesti
ora ono sing biso ngalangi
pancen wancimu dadi priyayi
wanciku dadi abdi
nanging ra ono sing abadi
iso rubah manut pakerti
saiki sing mbok tandur olo
suk bakalan tuwuh cuwo
ora niatku agawe cidro
mergo kabeh tak pasrahke
sing akaryo jagat ora tau sare

0 comments: