Template by:
Free Blog Templates

Wednesday, 20 March 2013

Dialog suatu malam

mbem: diloken ta bintang 2 kae,
aku: nyapo?
mbem: bintang kae lg pdkt ambi sg kae,
aku: kok iso?
mbem: lha kae sg siji ngedipi sg sijine, kui mesti cowoke,
aku: alah yo ora, cewek barang yo tukang ngedipi cowok og,
mbem: ora iso, mesti cowoke wi sg ganjen,
aku: tp bintang 2 wi raiso bersatu lho,
mbem: kok iso?
aku: lha nek bintang kui nyedaki bintang sijine, bakal menghancurkan de e dewe karo sg dicedaki kui,
mbem: lha kok ngono?
aku: yo kui jarene buku fisika, tak jelasno ritek IQ mu yo ra nyandak,
mbem: yuuuuung, tp mesakne yo,
aku: apane?
mbem: yo bintang kui sg raiso bersatu,tp cinta tk harus memiliki ta,
aku: yo wegah,
mbem: wegah apane?
aku: cintaku harus memiliki mergo cintaku ora mengahancurkan koyo bintang kui, cintaku bakal njogo aro mbahagyakne dirimu selawase,
mbem: opo buktine,
aku: lha nek aku ngapusi opo pengen bunuh diri,
mbem: lha nyapo?
aku: lha nek macem" po pengen diuntirne brengose bapakmu sg koyo keduk kui,
mbem: huasyeeem,
aku: huahahahaha,

0 comments: